Si vol posar-se en contacte amb nosaltres o fer-nos qualsevol consulta sobre els nostres productes o serveis, ens pot trucar al telèfon 93 464 03 84 o omplir el següent formulari:

  Nom i cognom (obligatori)
  E-mail (obligatori)
  Telèfon (obligatori)
  Motiu
  Missatge
  Als efectes del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades personals, li informem que les seves dades personals facilitades en aquest formulari, seran incorporades en un fitxer creat sota la responsabilitat de SANOF, S.L. amb la finalitat de poder contactar amb vostè, respondre a la seva petició i enviar-li informació sobre els serveis i productes que ofereix, mitjançant correu electrònic, postal o fax.
  En realitzar aquesta tramesa, vostè autoritza expressament que les esmentades dades siguin tractades per a les finalitats exposades en el paràgraf anterior.
  En tot cas podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició, dirigint-se per escrit a SANOF, S.L., Fogars de Tordera, 63 / 08916 Badalona (Barcelona) o a través del correu electrònic info@grupmorales.com